DRENASI-CREW


 

PLANI B OSE BASHKIMI I KOSOVËS ME SHQIPËRIN Shkruar nga Koço DANAJ Saturday, 23 June 2007 Duket se zhvillimi i ngjarjeve të fundit rreth dhe për Kosovën dhe statusin e saj, duket se deklarimet e aleatëve më të ngushtë të saj, SHBA dhe Angli apo kundërdeklarimet e Rusisë dhe disa vendeve europiane, po çojnë pashmangshmërisht kalimin në një stad të ri. Tashmë për këdo që njeh sadopak politikën dhe zhvillimet rajonale, është e qartë se Plani Ahtisari është i tejkaluar. Dhe Pakoja e Ahtisarit është konsideruar si Plani A.
http://www.zeriyt.com/kosova-sot/plani-b-ose-bashkimi-i-kosoves-me-shqiprine-t39343.0.html
(Clicks: 5; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
35 socialistë me “njollë” në biografi ! Përpara zgjedhjeve të 26 majit 1996, në mars të këtij viti kandidatët për deputetë duhet të kontrollonin pastërtinë e figurës së tyre në një komision që u quajt Komisioni i Kontrollit të Figurave dhe që drejtohej nga Hajri Mezini. Ky ishte një komision që u ngrit me nismën e maxhorancës së atëhershme që është edhe maxhoranca e sotme, nëpërmjet një ligji të veçantë që u miratua që në vitin 1995.
http://www.zeriyt.com/aktualiteti-shqiptar/spiunet-e-ishsigurimit-te-shtetit-t39293.0.html
(Clicks: 7; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Cilat janë sipas jush problemet me kryesore dhe me te mëdha, me te cilat përballet shoqëria e sotme shqiptare ne të gjitha trojet e saj?
http://www.zeriyt.com/aktualiteti-shqiptar/cilat-mendoni-se-jane-problemet-me-madhore-te-shqiptareve-t29741.0.html
(Clicks: 3; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Presidenti i SHBA-se George W. Bush deklaroi se armatosja e Iranit me armet berthamore mund ta çoje botën drejt Luftes se Trete Botërore. Gjatë një konference për shtyp ne Shtepine e Bardhe, lideri amerikan shprehu besim se presidenti rus Putin do t'i jape atij me tepër detaje nga bisedimet ne Teheran. "Do t'i kerkoj Putin te qartesoje qendrimet e tij në lidhje me programin berthamor te Iranit", u shpreh Bush. Deklaratat e kreut te shtetit amerikan erdhen një ditë pasi homologu i tij rus bëri te qartë se Moska nuk do të lejoje asnjë veprim ushtarak kundër Teheranit.
http://www.zeriyt.com/aktualiteti-boteror/irani-bush-rrezik-per-luften-e-trete-boterore-t39348.0.html
(Clicks: 2; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Gazeta “Albania” publikon 328 emra të personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës, ose që janë ekzekutuar nga organet e Sigurimit të Shtetit në vitin 1945-1946. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.
http://www.zeriyt.com/historia-shqiptare/emrat-e-te-pushkatuarve-dhe-te-vdekurve-ne-burgjet-e-komunizmit-t39573.0.html
(Clicks: 9; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Ne vitin 1959 u botua ne Tiranë vellimi i parë i Historise se Shqipërisë, i cili, se bashku me vellimin e dytë, qe doli me 1965, perben vepren e pare shkencore pergjithesuese për Historinë e Shqipërisë, te hartuar nga një grup autoresh.
http://www.zeriyt.com/historia-shqiptare/historia-e-lashte-shqiptare-t22325.0.html
(Clicks: 1; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Shqipëria ne përfundim te Luftes Pare botërore Gjatë Luftes se pare Botërore Shqipëria u shnederrua ne shesh lufte, territori i saj ishte një objekt për permbushjen e planeve te fuqive nderluftuese. Antanta, fituesja e luftës, kërkonte te shperblente me tokat shqiptare aleatët e saj, ne mënyrë qe ato te realizonin synimet e tyre qe kishin ne Shqipëri.
http://www.zeriyt.com/historia-shqiptare/shqiperia-midis-dy-luftrave-boterore-t16961.0.html
(Clicks: 6; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Shqipëria dhe Bizanti Pas ndarjes së Perandorisë Romake në dy pjesë, më 395, trevat iliro-shqiptare hynë në përbërje të Perandorisë Bizantine, siç quhet zakonisht pas kësaj date Perandoria Romake e Lindjes sipas emrit antik të kryeqytetit të saj, Bizant, që për nder të Konstandinit të Madh u quajt Konstandinopojë.
http://www.zeriyt.com/historia-shqiptare/historia-mesjetare-shqiptare-t9171.0.html
(Clicks: 4; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Rilindja Kombëtare Shqiptare, së cilës i kushtohet vëllimi i dytë i Historisë së Popullit Shqiptar, është shkruar nga këta autorë: Kreu I është shkruar nga prof. Stefanaq Pollo dhe është ripunuar e është plotësuar nga prof. dr. Kristaq Prifti. Kreu II është shkruar nga prof. dr. Kristo Frashëri. Kreu III/1 e 2 janë shkruar nga prof. dr. Petrika Thëngjilli. Pjesa Kryengritja e vitit 1847 në Shqipërinë e Jugut e Kreut III/2 është shkruar nga prof. Aleks Buda.
http://www.zeriyt.com/historia-shqiptare/historia-e-rilindjes-kombetare-t10361.0.html
(Clicks: 0; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Një teleskop që do të ketë si qëllim të kërkojë jetë jashtëtokësore është ndërtuar së fundmi. Projekti i iniciuar nga bashkëthemeluesi i Mikrosoftit, Pol Alen, ka gjashtë antena 350 metra të larta dhe do të jetë një ndër më të mëdhenjtë në botë. Teleskopi do të jetë në gjendje të "gjurmojë" më shumë se një milion sisteme yjore, nëpërmjet sinjaleve radio të gjeneruara nga qeniet inteligjente. Krijuesit e tij shpresojnë se ai do të mund të kapë shenja të jetës jashtë tokësore, deri më 2025-ën. Në fakt, teleskopi pritet të ofrojë edhe më shumë informacione mbi fenomene të tilla si supernovat, vrimat e zeza apo objektet e ndryshme astronomike që janë parashikuar, por që nuk janë vëzhguar deri më sot. Teleskopi është ngritur në Kaliforni, rreth 470 kilometra në veri të San Fransiskos.
http://www.zeriyt.com/revista-shkencore/nje-teleskop-ne-kerkim-te-jashtetokesoreve-t39276.0.html
(Clicks: 5; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Cila është zbulimi dhe progresi shkencor më i madh i të gjitha kohërave? E përditshmja amerikane “Usa Today” propozon 25 prej tyre, të cilat rastësisht kanë ndodhur në 25 vitet e fundit. Seleksionimi është arbitrar, i kryer nga një grup ekspertësh. Shkencëtarë të ndryshëm kanë mendime të ndryshme, megjithatë, këto mbeten zbulimet dhe arritjet që kanë modeluar teoritë moderne dhe kanë hapur rrugë të reja për mjekësinë dhe shkencën.
http://www.zeriyt.com/revista-shkencore/25-zbulimet-me-te-medha-shkencore-ne-histori-t38735.0.html
(Clicks: 7; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Alkanet dhe Cikloalkanet Alkanet janë hidrokarbure jo ciklike, te cilët permbajne vetëm lidhje njefishe dhe kanë numrin maksimal te lidhjeve me atomin e hidrogjenit. Cikloalkanet janë një klase e veçantë e hidrokarbureveqe kanë ndetim ciklik. Këto dy grupime nuk kanë grup funksionor.Janë perberje me reaktivitet jo te lartë.
http://www.zeriyt.com/biologji-dhe-kimi/kimia-organike-t38699.0.html
(Clicks: 37; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Duke pare sot qe qimet e mia te kokës kanë filluar t`me rrallohen,(ndoshta te juajat jo) ndjehem ca i brengosur.Siq e dijmë te gjithë, një mashkull pa floke ne tregun e dashurisë dhe seksit asnjëherë s`ka qenë por sidomos sot s`është fort i dëshiruar nga femrat.Sa shoh përreth, për ata mashkuj qe s`kanë Lekë me bollek as qe vie ne shprehje një lidhje e qendrueshme dashurie a martese ne këto kushte me një femër normale.Do doja te pyesja femrat forumiste ç`mendoni për mashkujt tullace,do pranonte valle ndonjëra nga ju të merrte një te tillë?
http://www.zeriyt.com/biseda-shoqerore/mashkulli-pa-floke-t38973.0.html
(Clicks: 3; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Të nderuar kolege Po hap këtë teme,pasi te gjithë,jemi ne një fare mënyrë,te sulmuar nga zilia.Por, sa na demton zilia (o ajo qe kemi ndaj te tjerëve o ajo qe te tjerët kanë për ne)ne jetën e përditshme?Ziline ne e shohim ne çdo vend,ne çdo raport(midis vellezerish,shokesh,miqsh,kolegesh). Ju falenderoj për përgjigjet!
http://www.zeriyt.com/biseda-shoqerore/sa-na-demton-zilia-t38975.0.html
(Clicks: 2; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details
Shumë prej nesh ndoshta e kanë enderruar Famen apo qoftë edhe për një moment, një ditë te vetme kanë qenë sadopak te famshem, për çfarëdo arsye. Mua më ka ndodhur vete. Por besoj se s'e kam aspak gabim kur them qe Fama vjen dhe mbart me vete shumë pasoja, shqetesime e probleme qe te shtohen, sikurse vjen edhe me te mirat e saj apo "perks".
http://www.zeriyt.com/biseda-shoqerore/fama-me-te-gjitha-te-mirat-e-te-keqijat-e-saja-t39000.0.html
(Clicks: 5; Pagerank: 0; Listing added: Oct 25, 2007) :: Listing Details

LUSHNJE -Shkolla, klasa e saj, shtëpia, rrugët që kalon përditë dhe ku e njohin, i janë shndërruar në një ferr. Shumica e tregojnë me gisht, të tjerë cicërojnë vesh më vesh: Ja kjo vajza e videos seksi. Bëhet fjalë për vajzën 16-vjeçare të gjimnazit "18 Tetori" në Lushnjë, të cilën i dashuri i vet e filmoi duke bërë seks me të dhe më pas e përhapi në celularët e të tjerëve, duke bërë kështu që lajmi të marrë dhenë. Madje, megjithëse mundohen ta justifikojnë duke folur fjalë të mira për nxënësen e tyre A.Gj, edhe mësuesit pa dashje e pranojnë se e paragjykojnë që në komentin kur thonë: "Mos na e publikoni në gazetë emrin e gjimnazit, për të mos e njollosur atë". Po jo vetëm shoqëria është makthi i vajzës që ra viktimë e hakmarrjes së të dashurit të saj, pasi më parë ajo e kishte lënë njëherë. Nëna e saj zihet çdo ditë e natë me të. Ndërsa frika se mos e marrin vesh babai dhe vëllai i saj që ndodhet në Itali si emigrantë, është makthi më i tmerrshëm i saj. Megjithëse nuk mund ta ndërpresë, shkollën as që do ta shohë me sy. Madje, dje ajo ka menduar në mësim. Me anë të një mikes së saj, vajza ka mundur të tregojë vetëm pak detaje në telefon, ndërsa nuk ka pranuar të flasë nga afër me askënd.

http://www.zeriyt.com/rinia-shqiptare/kur-seksi-kthehet-ne-ferr-t39175.0.html
(Clicks: 9; Pagerank: 0; Listing added: Oct 26, 2007) :: Listing Details
http://www.zeriyt.com/dashuria-dhe-seksi/sex-ne-takimin-e-pare-t39169.0.html
(Clicks: 15; Pagerank: 0; Listing added: Nov 6, 2007) :: Listing Details

Itali-Njihet me emrin Adelina. Por në të vërtetë ajo ka një emër tjetër. Është nga Durrësi dhe prej plot 10 vjetësh nuk ka ardhur në Shqipëri. Është rrëmbyer, përdhunuar e trafikuar. Për shumë vite ka qëndruar në trotuaret e Italisë, ku u ka siguruar tutorëve miliona lireta dhe më pas, mijëra euro fitim. Ndërsa vetë është rrahur, torturuar e masakruar. Në trup i janë fikur cigare, i kanë çarë mishin dhe i kanë futur kripë. Të gjitha këto e kanë detyruar Adelinën nga Durrësi të prostituojë për disa vjet. Deri sa një ditë, jeta e saj merr tjetër rrjedhë. Merr guximin dhe shkon në polici. Ndërsa tani kujdeset për ish-koleget e saj dhe shkruan libra. “Më parë kisha frikë, sepse më kujtohej policia në Shijak, në vitin 1996, kur shkova të denoncoj pasi më kishin rrëmbyer, e policët më shitën te një person tjetër”, - ka treguar Adelina. Në një intervistë ekskluzive për “Gazeta Shqiptare”, ajo ka treguar për ngritjen e një qendre për pritjen dhe rehabilitimin e të gjithave viktimave të trafikut. “Dua t’ju fal ngrohtësi edhe kafshëve të rrugës”,

http://www.zeriyt.com/probleme-dhe-zgjidhje/vajza-e-trotuareve-t34584.0.html
(Clicks: 6; Pagerank: 0; Listing added: Nov 6, 2007) :: Listing Details

Tema te ndryshme lojrash.

http://www.zeriyt.com/lojra-b49.0/
(Clicks: 5; Pagerank: 0; Listing added: Nov 6, 2007) :: Listing Details

Mënyra me e lehtë për te monetizuar (për te nxjerr nai lek për te mbuluar shpenzimet me i fjal') faqen tuaj, është duke krijuar një llogari tek Google ads https://www.google.com/adsense/

Se si funksionon Google adsense duhet shkruar në një teme tjetër dhe me gjeresisht, por besoj se çdokush më pak dije ne anglisht, italisht, gjermanisht mund te orientohet tepër lehtesisht.

http://www.zeriyt.com/shpenzime-dhe-perfitime/si-te-hapesh-llogari-tek-google-adsense-t35149.0.html
(Clicks: 1; Pagerank: 0; Listing added: Nov 6, 2007) :: Listing Details