DRENASI-CREW


Per me i hek virusat nga pc jote ju veproni si ne vijim:-

 1.shkoni start

2.zgjedhni run

3.e shkruni %temp%

4.shtypim pullen enter

5.kejt qata fajlla dhe foldera qa ti qet jan virusa

6.i selektoni qata edhe i fshini me delete edhe ok!