DRENASI-CREW


 si te evitojm problemet me error dhe don`t send
me e bo kurr mos me mujt me ta ba don`t send!
sidomos kur je ne ndonje web por funksionon
edhe per msn 99%!

 1.Shkoni Te MyComputer
2.Me Tastin E Djatht Klikoni Properties
3.Pastaj shkoni te Advanced
4.Pastaj Shkoni tek "error reporting button"
5.Klikoni Disable error reporting
6.Klikoni OK
7.Klikoni prap OK